Maak een bliksemstart met werkgeluk en ga met jouw organisatie het verschil maken.

Samen gaan we in 10 weken werken aan minder verzuim en verloop en ook nog eens productievere medewerkers. Jij en ik, wij willen niet meer alleen procesverbetering vanuit HR. We willen de mensen echt raken en helpen. Lees hier gauw verder! 

Jij wilt met jouw organisatie het verschil maken in de war for talent. Je wilt minder verzuim en verloop in jouw organisatie en dan ook nog productievere medewerkers. Dan ben je nu aan het juiste adres en ga je aan de slag met werkgeluk. 

Het plan

We maken een plan op maat dat past bij jouw organisatie, niet alleen theorie, juist praktisch en vol learnings rechtstreeks uit de praktijk 

Welke resultaten kun je behalen met werkgeluk:

 • Minder verloop want je medewerkers zijn gelukkiger, 24% minder verloop. Dat is 1 op de 4 medewerkers die nu wel bij je weggaat, die dan langer wilt blijven. 
 • Minder ziekteverzuim, want als je in een fijn team werkt wil je dat team niet in de steek laten, en daardoor is er minder verzuim en dat is ongeveer 41% daling blijkt uit onderzoek. 
 • Je wint de war for talent. Omdat jij met jouw organisatie wel voor de mens kiest en dat voelen medewerkers. Bovendien willen medewerkers langer blijven, dus heb je uiteindelijk ook minder vacatures. Ik zeg win-win! 
 • Medewerkers zijn productiever als ze meer werkgeluk ervaren. 17% meer productief, hoeveel is dat in jouw organisatie? Zijn dat twee luiers die extra worden verschoond? Of is het een extra presentatie die de deur uit gaat om die klant te overtuigen? Het is in elk geval een groot getal! Te groot om te negeren! 

En eerlijk, al haal je maar één van deze resultaten dan is het al grote winst. En jij wilt dit voor jouw organisatie ook. Toch? Say no more: 

Voor wie is de online training in 10 weken een bliksemstart te maken

 • Voor jou als HR professional die aan de slag wil met werkgeluk, maar minder goed weet waar te beginnen
 • Voor jou die weet dat werkgeluk werkt, en anders dan overtuig ik je daarvan 😉
 • Voor jou met interesse in werkgeluk, maar vraagtekens boven je hoofd hoe het nu exact zit
 • Voor jou als je liever in de praktijk leert dan vanuit een boek
 • Voor jou zodat jouw organisatie een verschil maakt voor je collega’s
 • Voor jou als jij gelooft in het feit dat mensen het verschil maken 
 • Voor jou wanneer je de mens meer en meer belangrijk vindt
 • Voor jou als je klaar bent met elke keer opnieuw nieuwe collega’s te werven en in te werken
 • Voor jou als jij een organisatie wilt zijn die zich onderscheidt van de andere organisaties

Na het volgen van deze online training

 • Kun jij ook die lastige directeur/leidinggevende overtuigen van werkgeluk
 • Heb jij kennis van werkgeluk en heb je ook voor jouw organisatie de employee journey in kaart gebracht
 • Heb jij eerste stappen gezet in het implementeren van werkgeluk in jouw organisatie en echt een bliksemstart gemaakt
 • Heb je een plan voor verdere implementatie van werkgeluk zodat het niet bij de eerste stappen blijft 

Waar ga ik je mee helpen?

We gaan in 10 weken een bliksemstart maken. In deze 10 weken halen we ook de bezwaren weg die je allemaal wel een keer gehoord hebt. De 7 meest gehoorde bezwaren om niet aan de slag te gaan met werkgeluk

 • Werkgeluk, bah, hebben we HR eindelijk aan de directietafel gaan we het weer soft maken
 • Werkgeluk heeft alleen maar met gevoel te maken, daar kan je toch je organisatie niet op inrichten
 • Laten we nu eerst maar gewoon geld verdienen voordat we het moeten uitgeven
 • Het kost veel te veel tijd om te implementeren. 
 • Wat levert het eigenlijk op? 
 • Dit kan je nooit goed implementeren? 
 • Is het niet meer een trend ding?

En ik snap ze ook. Na jarenlang in HR te hebben gezeten is het lastig om ze niet te begrijpen, maar de afgelopen zes jaar (ja, alweer zes jaar) heb ik gezien dat werkgeluk wel werkt! En in deze 10 weken neem ik jou mee in mijn ervaring en hoe het wel goed beklijft. Je krijgt mijn lessons learned en ik laat je ook fouten zien zodat je niet zelf deze hoeft te maken. 

Wat gaan we doen?

 1. Ik neem je mee in wat werkgeluk is. We benoemen vijf gebieden waar we aan gaan werken samen in deze 10 weken
 2. We gaan de employee journey voor jouw organisatie opstellen en aanpassen naar meer werkgeluk
 3. We definiëren waarden voor jouw organisatie of we laden je huidige waarden met gedrag zodat jouw organisatie die gaat uitdragen
 4. We bekijken welke stappen je snel kan zetten voor eerste resultaten
 5. We duiken de diepte in op medewerkersonderzoeken en mensgericht leiderschap zodat je dit kan inzetten wanneer je er klaar voor bent
 6. We gaan het gesprek aan met jouw collega’s zodat je ook die meeneemt in het proces en daarmee ook hun werkgeluk verhoogt
 7. We pakken de cijfers erbij en maken een pitch waar je niet meer omheen kunt!


En dat allemaal in 10 weken!

En daar houdt het niet op! Je krijgt met dit aanbod in 2024 ook een half jaar toegang tot de live Q&A die we maandelijks hebben waarbij je al je vragen aan mij kan stellen! En ik je verder op weg help als je vastloopt. En dus niet alleen als je bezig bent in de tien weken maar ook nog in de maanden daarna. En dat allemaal niet voor € 1.249,- excl btw maar tijdelijk voor € 949,- excl btw.

Veel gestelde vragen

Als je de online training in 10 weken wilt afronden dan is de gemiddelde tijdsinvestering twee uur per week gedurende 10 weken. Er zijn weken dat je minder tijd kwijt bent, maar dan ben je in jouw organisatie juist aan het implementeren. Aangezien je langer toegang hebt, kun je ook eenmaal per twee weken kijken. Dan is het een uur per week! Dat is het mooie aan een online training. Je kan het volgen in je eigen tijd en wanneer het jou uitkomt. 

Na betaling krijg je toegang tot de online omgeving waar je per week de video’s / audio’s en opdrachten terugvindt. De live Q&A is maandelijks op vrijdag. Hierop kan je je inschrijven zodra je toegang hebt. 

Je kunt elk moment instappen. Dat maakt het ook leuk. Hierdoor kom je in de Q&A’s ook deelnemers tegen die verder zijn dan jij. Zo leren we ook van elkaar. Aangezien dit een nieuw product is, zal dit in het begin juist met elkaar optrekken zijn. 

Je houdt langer toegang dan de 10 weken, dus je kan ook later weer verder gaan. De maandelijkse Q&A zijn voor zes maanden toegankelijk. 

Jazeker, het handigste is om dan even contact op te nemen. Je kan dan namelijk korting krijgen ;). Mail mij op hedwig@hedwiglubberding.nl

Een werkende internetverbinding, een rustige plek om de videos te kijken, een pen en papier en ook toegang tot een printer zodat je ook de opdrachten kan printen. 

Je houdt minimaal een half jaar toegang tot de online omgeving. Zo kan je ook bij de live Q&A aanhaken. 

Elke eerste vrijdag van de maand om 12.00 uur. Je kunt je hiervoor inschrijven zodra je toegang hebt. Voor 2024 staan ze op : vrijdag 3 mei, vrijdag 21 juni, vrijdag 12 juli, vrijdag 2 augustus, vrijdag 6 september, vrijdag 4 oktober, vrijdag 1 november en vrijdag 6 december.  De live Q&A wordt niet opgenomen, je kan deze niet terugkijken. Mochten de dagen wisselen, dan zie je dat ook terug bij de inschrijvingslinks. Je vindt deze links op het platform of in je bevestigingsmail. 

Ik wil natuurlijk graag dat je gelukkig bent met de online training die gaat over werkgeluk. Als je niet tevreden bent, dan hoor ik dat graag en kijken we samen naar een oplossing. 

Mail mij je vraag en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord. Je kan mij bereiken via de mail op hedwig@hedwiglubberding.nl .

Meld je aan voor onze nieuwsbrief